Sverige|  Danmark|  Suomi

Carl Haglund
Bestyrelsesformand og partner

Carl Haglund er Managing Director i Norden for Accenture Financial Services-partner og bestyrelsesmedlem i MW Group, bestyrelsesformand for ETLA og EVA og bestyrelsesmedlem i eQ. Carl har tidligere været forsvarsminister i Finland og medlem af Europa-Parlamentet.

Daniel Pilotti
Bestyrelsesmedlem

Daniel Pilotti er iværksætter og grundlægger af de Ryska Posten og Your Special Delivery. Daniel har opbygget sin egen koncern med internationale operationer i flere europæiske lande såvel som i USA. Daniel er også en investor i eksempelvis Sellpy, Budbee, Instabox og Klarna.

Owe Wagermark
Bestyrelsesmedlem

Owe Wagermark trak sig ved årsskiftet 2018/19  tilbage som stabschef for Håkan Buskhe efter en vellykket karriere i SAAB og KRAB og det svenske forsvar. Owe er oberst (-retd) og har i løbet af sin karriere haft stillinger som stedfortrædende generalinspektør for flyvevåbnet i Sverige, informationschef for det svenske forsvar og har været svensk militærs repræsentant i EU’s militære udvalg i Bruxelles.
Owe Wagermark har fortsat civile stillinger og er nu oberst af reserven.

Martin Carlsson-Wall
Bestyrelsesmedlem

Martin Carlsson-Wall er lektor ved Handelshøjskolen og leder af Center for Sport og Erhverv. Martin har gennem Paratroopers’ Hunting Club kørt det svenske forsvarsstyrke-projekt Civil Merit Value og har længe været involveret i meritspørgsmål.

Johan Karlsson
Bestyrelsesmedlem og partner

Johan Karlsson er grundlægger af Slättö Förvaltning og har siden 2009 arbejdet med investeringer, projektudvikling og finansiering i ejendomme. Johan har læst erhvervsret ved Linköping Universitet og er lejlighedsvis tjenestegørende ved det svenske kystjæger-regiment. Johan ejer 75% af aktierne i Brofund Group AB.

Mikael Karlsson
Bestyrelsesmedlem og CEO

Mikael Karlsson har grundlagt Military Work og er cand.merc.jur. fra Linköpings Universitet. Før han startede Military Work, arbejdede han som sælger og projektleder indenfor shipping-industrien. Mikael forretter lejlighedsvis tjeneste ved det svenske kystjæger-regiment og var havde sideløbende med sine erhvervsjura-studier på universitetet tjeneste ved amfibiebataljonen.
Mikael ejer 25% af aktierne i Brofund Group.

Finn Winkler
Bestyrelsesmedlem

Hans-Peter Lindqvist
Æresformand

Hans-Peter Lindqvist er æresformand i Military Work. Hans-Peter er formand for bestyrelsen for Djursholms country club, bestyrelsesmedlem i Vibynäs Gård og Conference og Görvälns Slott. Tidligere var han administrerende direktør for Adecco i Sverige og har haft sin karriere i multinationale virksomheder såsom Xerox, Accor (CEO) og Rica Hotels (CEO).