Sverige|  Danmark|  Suomi

Q: Hvilken slags ansættelse/tjenestetype hos jer passer bedst for mig?

A: Hvilken tjenestetype, der passer dig bedst, afhænger af din tidligere erfaring fra militæret, men også fra dit civile liv.
Vores rekrutteringsfolk (vi kalder dem (Delivery Managers) er eksperter på at forklare dig om måden, som du kan bruge til at forklare en civil person, hvad du har med dig fra Forsvaret. Og om hvordan de kompetencer kan anvendes civilt. Og vi er eksperter i at få sat de kompetencer i brug hos os – sammen med andre, som har erfaring, der minder om dine.

Q: Hvilken type opgaver er der hos Military Work?
A: Der er fem kategorier af stillinger hos Military Work:

Q: I hvilke lande findes Military Work?
A: Vi har kontorer fordelt i Sverige, Finland og Danmark med lokale operationer tilpasset hver nations militært personel. Military Work er aktivt i flere lande, og vi har udført opgaver i Tyskland, Litauen, Congo og Afghanistan.

Q: Hvordan kontakter jeg nogen fra Military Work?
A: Hvis du ikke er i vores kandidatkartotek allerede, kan du indsende en uopfordret ansøgning eller søge om at blive tilknyttet en opgave hos os. Du kan se mulighederne her. Hvis du vil tale med en af de ansatte i staben, kan du finde vores kontorer.

Q: Er det nok, at man “kun” har aftjent værnepligt for at blive en del af Military Work?
A: Alle, der har gennemført en militær grunduddannelse og/eller Hjemmeværnets Lovpligtige Grunduddannelse kan blive en del af Military Work..

Q: Er Military Work en del af Forsvaret?
A: Nej, men Military Work ønsker et tæt samarbejde med Forsvaret – og vi har rent faktisk et uofficielt, tæt, positivt og godt samarbejde med flere garnisoner. I Sverige har Military Work været officiel samarbejdspartner med forsvaret siden 2013. Military Work var det første firma i Sverige med en sådan aftale..

Q: Hvad er lønnen ved Military Work??
A: Din løn afhænger af din position og erfaring. Og følger som udgangspunkt minimumoverenskomsten for Dansk Industri.