Sverige|  Danmark|  Suomi

Karriereskifte med Military Work

Har du aftjent din værnepligt – for nyligt eller for lang tid siden, men du er ikke sikker på, hvordan du får mest muligt ud af erfaringerne og læringen fra den tid?? Er du reserveofficer og kombinere din militære og civile karriere på den bedste måde? Begynder du at nærme dig slutningen på din militære karriere og ønsker at forberede dig på fremtiden?

Ved Military Work arbejder vi fortløbende på at finde klienter, hvor din baggrund som soldat, sømand, flyver og reserve/professionel soldatv. Du er efterspurgt, og vi leder efter dig, der har brug for en ny udfordring og vil være en del af Military Work.

Book et telefonmøde med en af ​​vores ansatte. Under interviewet kan vi besvare spørgsmål, du måtte have om karriere, hvordan du kan forklare om din militære viden til en civil person. Under interviewet kan du sammen udvikle en karriereplan for dig. Det første møde tager ca. 20 minutter.

Interviewene er altid skræddersyet til individet og er baseret på din baggrund, og hvilke mål du har. Vi taler blandt andet om, hvad du er interesseret i og mulighederne for at starte eller udvikle dine karrieremuligheder ved Military Work

Vores stabsansatte er eksperter i at matche dine erfaringer fra Forsvaret/Hjemmeværnet med civile med opgaver ved Military Work.

Bibeskæftigelse ved Military Work

Med hensyn til bibeskæftigelse for fastansat personale fra Forsvaret, er det af største vigtighed, at det ekstra job kun udføres, når tjenesten tillader det. Det er enkeltes ansvar at sikre, at der er en balance mellem det primære arbejde ved Forsvaret og bibeskæftigelsen. Med hensyn til bibeskæftigelse foretager Military Work en vurdering af hver opgave mht tidsforbrug, størrelse og længde af samme – men det er op til hver enkelt person at rapportere deres sekundære ansættelse til deres nærmeste overordnede i overensstemmelse med Forsvarets retningslinjer.