Sverige|  Danmark|  Suomi

Det skal være engagerende og givende at arbejde hos Military Work.

Vi både er og værdsætter pålidelige, handlingsfulde og dedikerede medarbejdere.
Vi er stolte af i fællesskab at bidrage til et frit samfund og en virksomhed i succesfuld fremgang.

Er fælles værdier og samhørighed vigtige for dig?

Brænder du for at arbejde med og levere ydelser, der bidrager til et stærkere samfund? Er du en person, der sætter en ære i at gøre dit bedste og stræber efter gruppens succes frem for din egen?
Hvis du svarer ja på ovenstående spørgsmål, vil vi gerne møde dig. Vi tager altid imod uopfordrede ansøgninger.

Vi tror på at teams og hold – med et fælles værdisæt, med de rette færdigheder og en effektive ledelse – danner fundamentet for en succesrig opgaveløsning – og for en succesfuld forretningsmodel.
Vores måde at opbygge både solidaritet, ekspertise og effektiv ledelse er at rekruttere enkeltpersoner med en baggrund i Forsvaret og gerne medlemmer af Reservestyrken. Vi har indgående kendskab til målgruppens kompetencer og drivkræfter, vi kan validere deres baggrund, og vi kan få dem til at levere succesfuldt til vores kunder. Derudover er en høj grad af sikkerhedskendskab og specialistkompetence fra tjeneste i Forsvaret afgørende faktorer i vores kundeleverancer, hvilket også gør os positive overfor, at vores medarbejdere opretholder en kontinuerlig tjeneste i Reservestyrken som reservist.

Hos Military Work arbejder en lang række mennesker med en bred vifte af opgaver. De har det til fælles, at de ønsker at levere samfundsvigtige funktioner til vores kunder. Nogle arbejder på fuld tid, andre deltid og andre på projekter af kort varighed – helt ned til timeniveau. De fleste af vores medarbejdere er fastansatte, men vi har også flere, der arbejder som underleverandører til os. Vi har medarbejdere, der “kun” har gennemført værnepligt – op til personer, som har arbejdet et helt arbejdsliv i Forsvaret. Alle den samme fællesnævner: Vi har baggrund i militær tjeneste. Vi tager udgangspunkt i det fælles værdisæt som militærtjeneste giver og ønsker at deltage i og udvikle vores ydelser til kunderne. Det er vores spidskompetencer og den tilbundsgående tagen ansvar for opgaveløsninger, som er vores fremmeste konkurrenceparameter.

Vi klassificerer og opdeler vores medarbejdere i 5 hovedarbejdsområder, som nævnt herunder.
Du kan ansøge en bestemt stilling hos os i en af kategorier, eller du kan booke et møde, hvor vi fortæller dig mere om alle vores tjenester og validerer din baggrund. Inden for hvert arbejdsområde er der stillinger, som ikke forudgående viden om arbejdets indhold og i den anden ende af spektret kæves specialistviden. Inden for hver stillingstype der mulighed for at arbejde ekstra, når det passer dig samt deltids- eller fuldtidsansættelse.

Din viden vil blive brugt til tjenester og ydelser ved vores kunder. Du kommer til at arbejde i forsvarsindustrien, sikkerhedssektoren eller i civile industrier. Det kan være enten i vires Service & Support-afdeling, i vores Training Wing eller i vores Advisory-afdeling.

Dit job hos Military Work kan altid kombineres med tjeneste i Reservestyrken.
Dine ambitioner sætter barren og rammen for, hvordan du kan udvikle dig med os. Vi støtter dig – både i den civile såvel som i den militære fremtid.

Din vej ind til Military Work starter med en ansættelse i en af vore fem stillingskategorier: Montør, tekniker, projektleder, administrator eller chef.

MONTØR_264x194
TEKNIKER_264x194
PROJEKTLEDER_264x194
ADMIN_264x194
CHEF_264x194

Hvis du er fuldtidsansat i Forsvaret gælder nogle helt specifikke regler. Vi ønsker at støtte op om Forsvarets fastholdelse og indretter forretningsmodellen efter det.
Ring til Military Work for flere oplysninger: +45 2423 0672

Læs mere om vores ansatte

Jere Nykänen

”Military Work har fremhævet mine evner og kompetencer over for kunden. Evner og kompetencer, som jeg ikke selv var klar over, at jeg har. Jeg har fået et godt arbejde, og jeg har haft støtte fra organisationen gennem hele opgaven. Det er ikke alle, som kan gøre det”