Sverige|  Danmark|  Suomi

Planlæg din karriere sammen med os

Har du aftjent din værnepligt – for nyligt eller for lang tid siden, men du er ikke sikker på, hvordan du får mest muligt ud af erfaringerne og læringen fra den tid?? Er du reserveofficer og vil kombinere din militære og civile karriere på den bedste måde? Begynder du at nærme dig slutningen på din militære karriere og ønsker at forberede dig på fremtiden?

 

Book et møde med Military Work

Ved Military Work arbejder vi fortløbende på at finde klienter, hvor din baggrund som soldat, sømand, flyver og reserve/professionel soldatv. Du er efterspurgt, og vi leder efter dig, der har brug for en ny udfordring og vil være en del af Military Work.

Book et telefonmøde med en af ​​vores ansatte. Under interviewet kan vi besvare spørgsmål, du måtte have om karriere, hvordan du kan forklare om din militære viden til en civil person. Under interviewet kan du sammen udvikle en karriereplan for dig. Det første møde tager ca. 20 minutter.

Interviewene er altid skræddersyet til individet og er baseret på din baggrund, og hvilke mål du har. Vi taler blandt andet om, hvad du er interesseret i og mulighederne for at starte eller udvikle dine karrieremuligheder ved Military Work

Vores stabsansatte er eksperter i at matche dine erfaringer fra Forsvaret/Hjemmeværnet med civile med opgaver ved Military Work.