Sverige|  Danmark|  Suomi

Stærke ydelser født af militære kompetencer

Military Work støtter og løfter virksomheder - med unikke kompetencer, viden og erfaring fra Forsvaret samt erhvervslivet.

Medarbejderservice, kompetenceudvikling og rådgivning

Hos Military Work har vi en unik viden og en pulje af medarbejdere, som alle har en høj arbejdsmoral, korpsånd og stærke kompetencer fra Forsvaret og erhvervsliv.

Vores vigtigste opgave er at facilitere et match, som skaber værdi for netop din virksomhed.

Vores danske og internationale kunder bruger os bl.a. til at:

  • Optimere deres forsyningskæder og kriseberedskab
  • Udvikle kompetencer i projektledelse og grupper
  • Finde medarbejdere til opgaver på alle niveauer

 

Forsvaret, industrivirksomheder og virksomheder, der sikrer sikkerhed, er vores primære kunder.

Kontakt os på 2423 0672, så vi også kan hjælpe jer.

Medarbejderservice

Lad vores Service & Support-enhed facilitere det rette hold eller medarbejder til jeres næste tidsbegrænsede opgave – i Danmark eller i udlandet.

Vores korps af medarbejdere tager ejerskab og agerer løsnings- og resultatorienteret – også når opgaven er vanskelig.

Kompetenceudvikling

Vores træningsenhed, Military Work Training Wing, underviser organisationer med afsæt i de nordiske, militære akademi-uddannelser.

Vores militæruddannede konsulenter faciliterer kurser i kommunikation, samarbejde og ledelse – tilpasset din virksomheds ønsker.

Rådgivning

Gennem et tæt samarbejde med vores kunder, yder Military Work støtte til at træffe strategiske og taktiske beslutninger.

Vores Advisory-gruppe er specialister i rådgivning, som er funderet i velafprøvet praksis og teori fra Forsvaret – både nationalt og internationalt.

Fleksibelt og udviklende samarbejde

Ud over forretnings- og kompetenceudvikling, kan Military Work stille det rette hold medarbejdere til rådighed – på alle niveauer – der først går hjem, når opgaven er løst.

Kontakt os på 2523 0672, så vi kan høre om jeres branche og behov for hjælp.

Kontakt os

Er du nysgerrig på at høre mere om et spændende samarbejde?
Book et telefonmøde, eller send os en e-mail, så hører du snart fra os. Vi glæder os til at hjælpe med at dække jeres behov uanset opgavens art.

Bliv en del af Military Work

Vi leder altid efter nye medarbejdere til at løse vores kunders opgaver – fuldtid, deltid eller projektansat. Vi stiller dog det krav, at du som minimum har gennemført din værnepligt eller Hjemmeværnets lovpligtige grunduddannelse.

Military Work’s historie

Military Work bygger – siden 2012 – bro mellem det Skandinaviske Forsvar og det resterende arbejdsmarked.

Vi ved, at den viden og erfaring, som personer med militærbaggrund har, med fordel kan anvendes i erhvervslivet. Både i form af uddannelser, rådgivning og medarbejdere til tidsbegrænsede opgaver, der SKAL løses. Dette giver både erhvervslivet unikke kompetencer, som de ikke har haft struktureret adgang til tidligere – og de militæruddannede flere, spændende muligheder på arbejdsmarkedet.

Military Work startede i Sverige med stor succes og ekspanderede i 2017 til Finland og senest til Danmark i 2019.