Sverige|  Danmark|  Suomi

Med et udgangspunkt i et engagement i samfundet leverer vi tjenester, der er skræddersyet til at styrke samfundsvigtige funktioner - både for offentligheden og for virksomheder.

Service and Support

Vores service og supporttjenester anvendes til atløse vores kunders problemer.
For at sikre samfundsvigtige funktioner skal du altid have adgang til dit teams spidskompetencer og alle deres erfaringer. Vi leverer service og support både som en samlet samlet løsning og/eller som projekter.
Lokalt, nationalt såvel som globalt.

Dine kompetencer – vores opgave. Vores uddannelsesorganisation udvikler enkeltpersoner, grupper og metoder.
Vi er overbeviste om, at du med den rigtige uddannelse og fortsatte læring kan opbygge en konkurrencedygtig organisation. Vores kurser er baseret på gennemprøvede metoder med udgnagspunkt i relevant forskning og vores egen erfaring.

Du er aldrig alene.
Som din rådgiver skaber vi nøjagtige beslutningsgrundlag.
Disse baseres på kvalificerede og nøjagtige analyser fremstillet eksperter ved Military Work. Vi identificerer, hvad der kan udvikles og forbedres og sikrer beslutningstagninger. Vi leverer altid den rigtige dokumentation på det rette tidspunkt, så du kan tage den rette beslutning.

Leveringsmuligheder

Vores kundeleverancer er baseret på tre forskellige modeller, hvor hver model er tilpasset de tjenester, som vores kunder efterspørger. Vores modeller er designede, så de kan udvikles sideløbende, heltud fra behovet i den specifikke opgave.

Professional Services

Professional Services er tjenester, hvor vi leverer kompetencer, delfunktioner eller projekter til vores kunder. Afhængig af kundens behov kan leveringer ske kontinuerligt eller som kortere indsatser.

Managed Services

Managed Services er tjenester, hvor vi tager det fulde ansvar for en del af vores kundes drift. Disse løsninger er skræddersyet til hver kundes unikke behov og forudsætninger.

Produkter

Vores produkter er færdige løsninger, der spænder over alle vores serviceområder. Disse har brug for lidt eller ingen tilpasning for at imødekomme vores kunders behov.

Vores personale

Vores medarbejdere er resultatorienterede og stress-resistente med en høj evne til at løse opgaver både individuelt og i grupper. De er vant til at tilpasse sig til nye betingelser og situationer. I disse har vore medarbejdere som individer eller i gruppens evne til at analysere, planlægge og handle for at løse den opgave, der er tildelt dem så effektivt som overhovedet muligt.

Vi kan sige dette om vores ansatte, fordi vi rekrutterer blandt personer med militær baggrund. Deres unikke evner og viden er blevet praktiseret og testet i en lang række situationer både nationalt og internationalt. Vi har en unik mulighed for at validere vores medarbejders personlige egenskaber, faglige evner og færdigheder, da vi alle har den samme baggrund. Ved at dele den samme baggrund og hvile på delte værdier, ved vi også, hvordan vi kan lede og udvikle vores medarbejdere til at ønske at tilegne sig ny viden og levere en høj ydelse over tid.