Sverige|  Danmark|  Suomi

Når intet må være umuligt

Vi ved, at vanskelige tider indebærer store udfordringer. Udfordringer, der kan være afgørende for menneskers sundhed og virksomheders overlevelse. Og vi ved, at de nødvendige løsninger sjældent tager højde for de eksisterende forhold.

Vi ved, at vanskelige tider indebærer store udfordringer. Udfordringer, der kan være afgørende for menneskers sundhed og virksomheders overlevelse. Og vi ved, at de nødvendige løsninger sjældent tager højde for de eksisterende forhold.

I næsten et årti har Military Work fungeret som en bro mellem den civile og de uendelige udfordringer og oplevelser der findes i de nordiske forsvar, Vores opgave er at anvende disse færdigheder og sikre, at de er nyttige i civilsamfundet. Det betyder, at vi kan styrke samfundsvigtige funktioner, fra store hospitaler til små industrier, når de har mest brug for det.

Vi leverer specielt uddannet personale til virksomheder, organisationer og myndigheder. Dette personale ved, at intet er umuligt. Sammen finder vi de bedste løsninger på de mest vanskelige problemer, uanset hvor og hvornår problemerne opstår. Forebyggende såvel som reaktivt.

Baseret på hver unikke situation sammensætter vi grupper med de færdigheder, som vores ansatte besidder fra tjenestiden i de nordiske forsvarsstyrker. Fra analyse af logistik- og eksternaliseringsrisici og minimering af dem til effektive teams, som hurtigt stabiliserer en situation og opsætter rutiner for fortsat drift. Med rådgivning, driftsstyring, analyse eller implementering kan vi maksimere mulighederne for hver enkelt situation og organisation.

Henvendt til jer i samfundsvigtige funktioner. Jer der får hverdagen og velfærden til at fungere sammen i dag. , jer, som tilsikrer, at mad, medicin eller rejser er lige så tilgængelige som i går. Vi ved, at der nu er vanskelige tider. At mange udfordringer er helt afgørende. Og at de nødvendige løsninger kan synes at mangle forudsætninger betingelser. Men det er i disse tider, at samfundet viser, at det netop er et samfund, som samtidigt er et fællesskab. Med vores fælles oplevelse er alt muligt, når intet må være umuligt.

Våra tjänster

Service and Support

Vores service og supporttjenester anvendes til at løse vores kunders problemer.
For at sikre samfundsvigtige funktioner skal du altid have adgang til dit teams spidskompetencer og alle deres erfaringer.

Vi leverer service og support både som en samlet samlet løsning og/eller som projekter.
Lokalt, nationalt såvel som globalt.

Dine kompetencer – vores opgave. Vores uddannelsesorganisation udvikler enkeltpersoner, grupper og metoder. Vi er overbeviste om, at du med den rigtige uddannelse og fortsatte læring kan opbygge en konkurrencedygtig organisation. Vores kurser er baseret på gennemprøvede metoder med udgnagspunkt i relevant forskning og vores egen erfaring.

Du er aldrig alene.
Som din rådgiver skaber vi nøjagtige beslutningsgrundlag.
Disse baseres på kvalificerede og nøjagtige analyser fremstillet eksperter ved Military Work.

Vi identificerer, hvad der kan udvikles og forbedres og sikrer beslutningstagninger. Vi leverer altid den rigtige dokumentation på det rette tidspunkt, så du kan tage den rette beslutning.

Evner som er både indlærte og testede

Vores medarbejders evner testes og verificeres. Vi kommer alle fra en baggrund, hvor træning og testing er grundlaget for at arbejde i teams. Vi er alle blevet testet før, og vi ved, at det gør os stærkere.

Vi kan drage fordel af tidligere erfaringer og validere dem, fordi vi er eksperter om den militær baggrund. Vi ved, hvilken viden og færdigheder den enkelte kan drage fordel af i fremtiden. Ved at kombinere tidligere erfaring med uddannelse og træning tager vi nye udfordringer op. Sammen bliver vi bedre – hele tiden.