Sverige|  Danmark|  Suomi

Military Work tilbyder - som de eneste i Danmark - ydelser, der bygger bro mellem Militæret og erhvervslivet. Vi er specialister i at levere de rette medarbejdere samt rådgive og udvikle organisationer.

Service and Support

Lad vores Service & Support-enhed rekruttere medarbejdere til jeres næste opgave eller projekt.

Med vores fleksible medarbejderservice stiller og sammensætter vi nemt det rette hold eller blot en enkelt medarbejder til jeres næste tidsbegrænsede opgave – lokalt, nationalt eller internationalt.

Vores medarbejder-korps er vant til at tage ejerskab, finde løsninger og skabe resultater – også når situationen er vanskelig eller usikker – qua træning og erfaring fra både Forsvaret og erhvervslivet. At løse jeres opgave iht. standarder og til tiden er en æressag for os, og vi forlader først en opgave, når den er løst.

Har I behov for nye kompetencer i jeres organisation? Så lad vores vores træningsenhed, Training Wing, stå for at uddanne enkeltpersoner eller grupper af medarbejdere.

Vores udbud af kurser indenfor kommunikation, samarbejde og ledelse baserer sig på gennemprøvede metoder og forskning fra de nordiske militære akademi-uddannelser samt international erfaring fra erhvervslivet.

Vores militæruddannede konsulenter faciliterer programmer tilpasset din virksomheds behov. Udbyttet for jeres organisation er en øget motivation, engagement og effektivitet. Hos den enkelte medarbejder og som helhed.

Har I behov for friske øjne og gennemprøvede analyseværktøjer til at definere  jeres ståsted, så I derved kan træffe konkurrencedygtige beslutninger i markedet?

Vores Advisory-afdeling er skabt for at rådgive jer, så I er i stand til at handle ud fra det rette beslutningsgrundlag.

Military Works erfarne eksperter dokumenterer og identificerer forbedringspunkter ved hjælp af anerkendte analyseværktøjer fra Forsvaret og erfaring fra erhvervslivet. Derved får I et sikkert og implementerebart handlingsgrundlag via vores erfarne rådgiveres facilitering og sparring.

Samarbejde efter jeres behov

Kundens behov bestemmer vores samarbejde. For nemhedens skyld har vi inddelt samarbejdet i 3 gængse modeller: Professional Services, Managed Services og Projekter. De 3 modeller er fleksible af natur, så de tilpasser sig den specifikke opgaves krav over tid.

Professional Services

Til disse opgaver leverer Military Work kompetencer, delfunktioner eller projekter til vores kunder. Nogle kunder ønsker kontinuerlig hjælp, mens andre efterspørger støtte til en kortere indsats.

Managed Services

Military Work tilbyder at tage det fulde ansvar for en del af kundens drift. Denne type af løsninger er skræddersyet til den enkelte kundes unikke behov og forudsætninger i organisationen.

Produkter

Vores produkter er færdige løsninger, der spænder over alle vores ydelsesområder. Disse har ofte brug for lidt eller ingen tilpasning for at imødekomme kundens behov.

Vores militæruddannede personale

Som fællestræk er vores medarbejdere mentalt robuste og resultatorienterede – både individuelt og som del af en gruppe.

En Military Work’er er vant til at tilpasse og omstille sig til nye betingelser og situationer. Ved altid at bruge den samme fremgangsmåde med at analysere, planlægge og handle, formår vores medarbejdere at løse den tildelte opgave, så effektivt som muligt.

Disse karakteristika besidder alle vores medarbejdere, da vi udelukkende rekrutterer personer med militær-baggrund. Deres unikke evner og viden er blevet praktiseret og testet i en lang række situationer både nationalt og internationalt.

Vi har en unik mulighed for at validere vores medarbejders personlige egenskaber, faglige evner og færdigheder i screeningsprocessen, da vi alle besidder den samme baggrund fra Forsvaret. Derved deler vi det samme værdisæt og DNA, som muliggør, at vi kan lede og udvikle vores medarbejderkorps til at tilegne sig ny viden og levere en høj ydelse over tid.